Gärlings bygg Logotyp
Plattsättning

Plattsättning och golvläggning

Behöver du hjälp med plattsättning av kakel och klinker? Eller golvläggning i andra utrymmen. Vi hjälper dig från val av material till färdigt resultat. 

Plattsättning av kakel och klinker i kök och badrum

När du anlitar oss för plattsättning så säkerställer vi att du får ett korrekt utfört arbete samt våtrumscertifikat för plattsättning i badrum. Vi är specialister på plattsättning av kakel och klinker i kök och badrum.

Golvläggning, klinker och flytspackling i alla utrymmen

Vi hjälper dig med golvläggning även i andra utrymmen så som sovrum, vardagsrum, hall och tvättstuga. Kanske har du en trapp som behöver renoveras – det fixar vi. Oavsett om du väljer klinker, parkett eller annat material ser vi till att du blir nöjd.

Trapp golvläggning
Vi hjälper dig med:
Kostnadsfri rådgivning

Behöver du vägledning i ditt byggprojekt?

Kontakta oss så gör vi en plan för hur ni kan komma vidare!

Vi har erfarenhet av många olika slags byggprojekt och hjälper dig gärna att planera för bästa resultat.

Marcus Gärling
Marcus Gärling

VD, Gärlings Bygg i Sörmland

Så går det till

Från offert till leverans

Vi finns med dig i hela processen.

01

Kostnadsfri rådgivning

Vi kommer hem till dig och går tillsammans igenom ditt projekt, både planlösning och materialval. Efter mötet kommer vi med ett förslag och kostnadsfri offert.

Planering och utförande

Vi gör tillsammans en tidsplan och har löpande avstämningar kring ditt projekt. Vi sköter samordning med andra hantverkare för att processen ska flyta så smidigt som möjligt.

02

Slutlig genomgång

När ombyggnationen eller renoveringen är slutförd går vi tillsammans igenom slutresultatet. För oss är det viktigaste att du är nöjd.

03