Gärlings bygg Logotyp

Renovering av kök, badrum & tvättstuga

Vi finns med dig hela vägen från planering och idéstadie till färdigställande – oavsett om det gäller en omfattande ombyggnation eller en enklare renovering av ditt kök, badrum eller tvättstuga.

Våra snickare och plattsättare hjälper dig genom hela processen

Involvera oss gärna tidigt i ditt planerande. Vi har många års erfarenhet av ombyggnation och renovering av kök, badrum och tvättstuga. Vi kommer gärna med idéer och lösningar och visar dig vad som är möjligt i just din bostad.

Återställning efter vattenskada i våtrum

Har du fått en vattenskada i ditt kök eller badrum? Vi har erfarenhet av återställande och återuppbyggnad. Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!

badrum tvättstuga 2
Vi hjälper dig med:
Kostnadsfri rådgivning

Behöver du vägledning i ditt byggprojekt?

Kontakta oss så gör vi en plan för hur ni kan komma vidare!

Vi har erfarenhet av många olika slags byggprojekt och hjälper dig gärna att planera för bästa resultat.

Marcus Gärling
Marcus Gärling

VD, Gärlings Bygg i Sörmland

Så går det till

Från offert till leverans

Vi finns med dig i hela processen.

01

Kostnadsfri rådgivning

Vi kommer hem till dig och går tillsammans igenom ditt projekt, både planlösning och materialval. Efter mötet kommer vi med ett förslag och kostnadsfri offert.

Planering och utförande

Vi gör tillsammans en tidsplan och har löpande avstämningar kring ditt projekt. Vi sköter samordning med andra hantverkare för att processen ska flyta så smidigt som möjligt.

02

Slutlig genomgång

När ombyggnationen eller renoveringen är slutförd går vi tillsammans igenom slutresultatet. För oss är det viktigaste att du är nöjd.

03